fredag 20 maj 2011

{info från Toastarna}

Nu närmar sig den stora dagen med stormsteg och det börjar bli dags att få ihop den stora festen rent praktiskt. Därför vill vi, toastmaster och toastmadame, komma med några, ja låt oss kalla det förhållningsregler inför den fjärde juni.
  • Vill ni hålla tal, sjunga en sång, spela upp en charad eller liknande till brudparet så ska detta föranmälas till oss.
  • Vi förbehåller oss rätten att neka/flytta tal etc. för att vi inte ska sitta vid middagsbordet ända in på natten. Detta enligt brudparets önskan. Ju tidigare du anmäler dig desto lättare för oss att planera in så många som möjligt.
  • Det finns även möjlighet att hålla tal på söndagens brunch om man föredrar ett lite mindre formellt tillfälle.
  • Ett tal bör inte vara längre än ett par, tre minuter. Det kan låta kort men när man väl står där kan tre minuter vara i en evighet (fråga mina elever...).
  • Enligt traditionell bröllopskutym kommer vi att under festen tydligt avisera tal och andra happenings. Är du anmäld som talare kommer du att få reda på ungefär när det kommer att vara din tur så att du hinner förbereda dig.
Om ni har några frågor eller vill anmäla ditt tal skicka ett mail till tessdahl@hotmail.com. Har ni några övriga frågor kan ni även nå mig på 0702-661778.

Väl mött den fjärde juni!

/Therese

Inga kommentarer: